ΘΕΣγάλα: Ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή, Έναρξη Συνεργασίας με τα My Market

Ενισχύεται περαιτέρω η δυναμική ανάπτυξη του ΘΕΣγάλα, με μια νέα συνεργασία με τα Supermarket MY Market.

Στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του ΘΕΣγάλα, ο Συνεταιρισμός επεκτείνει τη δραστηριότητα της διανομής των προϊόντων του προχωρώντας σε συνεργασία με τη γνωστή αλυσίδα λιανεμπορίου My Market. Συγκεκριμένα, η συνεργασία έχει ξεκινήσει από τα μέσα Ιουλίου και αφορά αρχικά στη διάθεση των γαλακτοκομικών προϊόντων ΘΕΣγάλα μέσω της γνωστής αλυσίδας στην Θεσσαλία.

Ο ΘΕΣγάλα προχωράει στην σύναψή συνεργασίας και με τα Super Market, My Market,  με στόχο την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης των προϊόντων του, διευρύνοντας παράλληλα το δίκτυο πώλησής τους.

Η συνεργασία με την αλυσίδα supermarket My Market, αποτελεί ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην μέχρι τώρα ριζική αναδιάρθρωση που κάνει ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός, ενώ διευκολύνει τους καταναλωτές να αγοράσουν το ποιοτικό συνεταιριστικό γάλα διευρύνοντας τα σημεία πώλησης. Με γνώμονα τη νέα στρατηγική του και πιο συγκεκριμένα την ενίσχυση των καναλιών διανομής του, ο Συνεταιρισμός μεριμνά ώστε να φέρει τους παραγωγούς του, ένα βήμα πιο κοντά στον καταναλωτή, αγοράζοντας τα αγαπημένα Θεσσαλικά προϊόντα από τα ράφια των supermarkets.

Τα προϊόντα που διατίθενται μέσω των καταστημάτων My Market είναι το φρέσκο γάλα, καθώς και άλλα γαλακτοκομικά προϊόντα του Συνεταιρισμού.

 

Σχετικά με το Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα:

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011 με στόχο τη σύναψη συμβολαίων διάθεσης γάλακτος με εγχώριες γαλακτοβιομηχανίες, αλλάζοντας το τοπίο της ελληνικής κτηνοτροφίας με μια σειρά από καινοτομίες, με πιο σημαντική την απευθείας διάθεση υψηλής ποιότητας γάλατος στον καταναλωτή μέσα από τη χρήση αυτόματων πωλητών. Η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας συνεισφέροντας την τελευταία τετραετία (30/06/2014 – 30/06/2018) συνολικά περίπου € 9,59 εκ. στο Δημόσιο και σε εργαζομένους. Σήμερα, χάρη στις οργανωμένες και συστηματικές προσπάθειες των μελών του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα αποτελεί τόσο τον μεγαλύτερο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος στη χώρα μας, όσο και ένα πρότυπο μοντέλο συνεταιριστικής λειτουργίας

Ο ΘΕΣγάλα δωρίζει παιδικά χαμόγελα στον οργανισμό «Το Χαμόγελου του Παιδιού»

Σε δωρεά γαλακτοκομικών προϊόντων προς τον οργανισμό  «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προχωρά ο Συνεταιρισμός

 

Ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος την Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, με ισχυρό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αφοσίωση στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων, προχωρά σε δωρεά 7.198 τεμαχίων θες choco (σοκολατούχο ρόφημα) στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκεκριμένα, ο συνεταιρισμός με την πολύτιμη βοήθεια των καταναλωτών, έλαβε την απόφαση για κάθε αγορά 1lt συσκευασμένου γάλακτος που θα πραγματοποιούνταν την ημέρα εκείνη να δωρίσει αντίστοιχα ένα θες choco (σοκολατούχο ρόφημα) στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Η δράση έχοντας τον τίτλο «Πίνουμε γάλα, χαρίζουμε παιδικά χαμόγελα» στοχεύει στην ενίσχυση του έργου του οργανισμού και στην προσφορά χαράς και ελπίδας στα παιδιά που σε δύσκολες περιόδους, όπως αυτή που διανύουμε, χρειάζονται την έμπρακτη στήριξή μας.

Η ενέργεια αυτή έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά ενεργειών κοινωνικού χαρακτήρα που υλοποιεί ο συνεταιρισμός, με πιο πρόσφατη τη διάθεση 4.000 γιαουρτιών προς το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, των οποίων η διανομή συνεχίζεται έως σήμερα.

Ο κ. Θανάσης Βακάλης, πρόεδρος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, δήλωσε: «Για όλους εμάς στον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα είναι πολύ σημαντικό να προσφέρουμε, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, τα υψηλής ποιότητας γαλακτοκομικά προϊόντα που παράγουμε, παρέχοντας ταυτόχρονα ουσιαστική βοήθεια στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Ο συνεταιρισμός βρίσκεται πάντα στο πλευρό όσων χρειάζονται την υποστήριξή του και δεσμεύεται να συνεχίσει με αμείωτη ένταση την προσφορά του προς το κοινωνικό σύνολο».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος  θέλησε να εκφράσει τις θερμές του ευχαριστίες λέγοντας: «Είναι ιδιαίτερη χαρά όταν στον καθημερινό μας αγώνα για τη φροντίδα, την προστασία και την υγιή ανάπτυξη των παιδιών μας συναντάμε πολύτιμους συνοδοιπόρους, όπως ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα,  που με απαράμιλλη κοινωνική ευαισθησία στηρίζει το έργο και την προσπάθεια του Οργανισμού μας να βρίσκεται δίπλα σε κάθε ευάλωτο παιδί και την οικογένειά του».

 

Σχετικά με το Συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα:

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα ιδρύθηκε το 2011 με στόχο τη σύναψη συμβολαίων διάθεσης γάλακτος με εγχώριες γαλακτοβιομηχανίες, αλλάζοντας το τοπίο της ελληνικής κτηνοτροφίας με μια σειρά από καινοτομίες, με πιο σημαντική την απευθείας διάθεση υψηλής ποιότητας γάλατος στον καταναλωτή μέσα από τη χρήση αυτόματων πωλητών. Η εταιρεία έχει συμβάλλει στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας συνεισφέροντας την τελευταία τετραετία (30/06/2014 – 30/06/2018) συνολικά περίπου € 9,59 εκ. στο Δημόσιο και σε εργαζομένους. Σήμερα, χάρη στις οργανωμένες και συστηματικές προσπάθειες των μελών του, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα αποτελεί τόσο τον μεγαλύτερο παραγωγικό συνεταιρισμό αγελαδινού γάλακτος στη χώρα μας, όσο και ένα πρότυπο μοντέλο συνεταιριστικής λειτουργίας.

Νέο Προϊόν – Θες Επιδόρπιο Στραγγιστού γιαουρτιού Ροδάκινο 1,7%

Τώρα που μπήκε και επίσημα το καλοκαίρι, o ΘΕΣγάλα έρχεται με μια «Νέα Δροσιστική πρόταση». Απολαύστε το νέο γιαούρτι ροδάκινο θες! Αυτό το επιδόρπιο με μυρωδάτα ροδάκινα και 100% φρέσκο γάλα ΘΕΣγάλα, ελαφρύ και δροσιστικό, είναι η απόλυτη πρόταση για όλες τις ώρες του ζεστού καλοκαιριού. Μοναδική απόλαυση που βρίσκετε σε όλα τα ΘΕΣγάλα συν, στους Αυτόματους Πωλητές Προϊόντων και σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής.

Ο ΘΕΣγάλα στηρίζει την πρωτοβουλία «Ποιος είναι το αφεντικό; – Η Μάρκα του Καταναλωτή»

Σταθερά στο πλευρό του Έλληνα παραγωγού και του πρωτογενούς τομέα ο Θεσσαλικός Συνεταιρισμός

Σε συνεργασία με τη συνεταιριστική πρωτοβουλία καταναλωτών «Ποιος είναι το αφεντικό; – Η μάρκα του καταναλωτή» προχωρά ο ΘΕΣγάλα στο πλαίσιο της συνεχούς ενίσχυσης των παραγωγών γάλακτος της χώρας μας και της ανάπτυξης τόσο του αγροδιατροφικού τομέα όσο και της ελληνικής οικονομίας.

Η νέα κοινωνική και συλλογική πρωτοβουλία «Ποιος είναι το αφεντικό; – Η Mάρκα του Kαταναλωτή», έχει τις ρίζες της στο ήδη πετυχημένο αντίστοιχο μοντέλο της Γαλλίας “C’est qui le patron?! – La Marque du Consommateur ”. Η Ελλάδα είναι η 4η χώρα που αναπτύσσει το μοντέλο με την προσδοκία το κοινό να αγκαλιάσει την νέα αυτή πρωτοβουλία.

Κατά την προηγούμενη περίοδο πάνω από 4.000 καταναλωτές, μέσω μιας online ψηφοφορίας στη διαδραστική πλατφόρμα www.imarkatoukatanaloti.gr, επέλεξαν το προϊόν που επιθυμούν να δουν στα ράφια των supermarkets και τις προδιαγραφές αυτού δίνοντας προτεραιότητα στην ποιοτική α’ ύλη και ως εκ τούτου στην ποιότητα του τελικού προϊόντος καθώς και στη σωστή ανταμοιβή του παραγωγού. Το γάλα στέφθηκε ο μεγάλος νικητής με τη διάθεσή του να έχει ήδη ξεκινήσει στα ράφια της ΑΒ Βασιλόπουλος από τις 21 Μαΐου 2020.

Μεγάλος υποστηρικτής και συνοδοιπόρος του νέου πολλά υποσχόμενου εγχειρήματος είναι ο συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα. Με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτουν οι παραγωγοί του θα συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικού και με σεβασμό προς τον καταναλωτή γάλακτος. Η συνεργασία αφορά στις διαδικασίες παραγωγήςπιστοποίησηςσυσκευασίας και διανομής του γάλακτος στα βασικά κανάλια.

Ο Πρόεδρος του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα, κ. Θανάσης Βακάλης, δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με την πρωτοβουλία «Ποιος είναι το αφεντικό; – Η Mάρκα του Kαταναλωτή» ήρθε σε μια περίοδο που ο πρωτογενής τομέας έχει πληγεί ιδιαιτέρως. Ο ΘΕΣγάλα, ως συνεταιρισμός που έχει αναγνωριστεί για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες του, δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει ενεργά μια αντίστοιχα καινοτόμα προσπάθεια που φέρνει για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά σε άμεση συνέργεια τον παραγωγό με τον καταναλωτή μέσω των συλλογικοτήτων που τους εκπροσωπούν. Ευελπιστούμε, λοιπόν, να προσθέσουμε το δικό μας λιθαράκι, ώστε το εγχείρημα να πετύχει στην Ελλάδα και γιατί όχι να ξεπεράσει την επιτυχία των άλλων χωρών της Ευρώπης».

Ο συνιδρυτής και συντονιστής της πρωτοβουλίας, κ. Λάμπης Κώτσου, δήλωσε χαρακτηριστικά: η υποστήριξη της δράσης από τον συνεταιρισμό ΘΕΣγάλα είναι ιδιαίτερη τιμή για εμάς και δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις, ώστε να φθάσει στο τραπέζι του καταναλωτή ένα γάλα εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο θα πληροί όλες εκείνες τις προδιαγραφές που θα το καθιστούν μοναδικό στα ράφια των supermarkets. Από τη πλευρά μας, ευχόμαστε η δράση να πετύχει και σταδιακά να ενταχθούν όλο και περισσότεροι παραγωγοί στην πρωτοβουλία».

Δωρεάν Διάθεση Γαλακτοκομικών Προϊόντων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα στέκεται αρωγός σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο για την χώρα μας και προμηθεύει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, δωρεάν γαλακτοκομικά προϊόντα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας.

Συγκεκριμένα, ο ΘΕΣγάλα θα διαθέσει σε πρώτο στάδιο 4.000 γιαούρτια από φρέσκο αγελαδινό γάλα για να καλύψει τις ανάγκες των ασθενών του νοσοκομείου.

Η πρωτοβουλία κοινωνικού χαρακτήρα του Συνεταιρισμού θα διαρκέσει αρχικά έναν μήνα διαθέτοντας 1.000 γιαούρτια σε εβδομαδιαία βάση ενώ ενδέχεται να παραταθεί η δωρεάν διάθεση στο νοσοκομείο ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού, κ. Αθανάσιος Βακάλης επισημαίνει: «Εν μέσω αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου που διανύουμε, ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα συμμερίζεται τις ανάγκες των νοσοκομείων μας και στέκεται στον πλευρό όσων δίνουν καθημερινά τη μάχη στην πρώτη γραμμή της υγείας».