Πρόσληψη προσωπικού από το ΘΕΣγάλα στη Θεσσαλονίκη

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΘΕΣγάλα», αναζητά για την περιοχή της Θεσσαλονίκης Διανομείς με δικό τους μηχανάκι. Πρόσληψη με βασικό μισθό και ασφάλιση. Προσόντα: άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες, καλή γνώση του οδικού δικτύου της Θεσσαλονίκης, ευγένεια, συνέπεια, υπευθυνότητα. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932656956 Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00-16:00

Προσλήψεις σε Λάρισα και Θεσσαλονίκη για τον ΘΕΣγάλα

Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ «ΘΕΣγάλα», αναζητά για τις πόλεις της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης υπαλλήλους καταστημάτων τροφίμων.

Απαραίτητα προσόντα:

  • Τουλάχιστον 3έτη προϋπηρεσία στη λιανική πώληση τροφίμων ιδανικά σε τμήμα τυροκομικών & αλλαντικών
  • Επικοινωνιακές ικανότητες
  • Γνώση υπολογιστών (Microsoft Office)
  • Γνώση Αγγλικής Γλώσσας.

 

Παρέχεται:

  • Ιατροφαρμακευτική ιδιωτική ασφάλιση
  • Συνεχής εκπαίδευση
  • Φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα παραπάνω και επιθυμούν να ενταχθούν σε ένα δυναμικό και αναπτυσσόμενο περιβάλλον εργασίας, παρακαλούνται να υποβάλλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ελληνική γλώσσα στο: hr@thesgala.gr  σημειώνοντας στο θέμα τον κωδικό: THES1

Πλάνο δημιουργίας 30 νέων καταστημάτων μέσω franchise στην Αθήνα για τον ΘΕΣγάλα

“Με στόχο την επέκταση του δικτύου καταστημάτων του σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας και τη δημιουργία νέων ‘συνεταιριστικών καταστημάτων’, ο ΘΕΣγάλα ξεκινάει την ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ολοκληρώνοντας 5 χρόνια από την ίδρυση και λειτουργία του, διαθέτοντας σήμερα 63 καταστήματα Αυτόματων Πωλητών φρέσκου γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, στη Λάρισα, τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, προχωράει στην εφαρμογή του πλάνου επέκτασής του για τα επόμενα έτη.

Μετά από τη Θεσσαλονίκη, όπου ξεκίνησε και συνεχίζεται, με μεγάλη επιτυχία, η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise, ο ΘΕΣγάλα ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας για την εύρεση συνεργατών και στην Αθήνα.

Στην Αθήνα σήμερα διαθέτει 30 καταστήματα και με την εφαρμογή του νέου πλάνου στοχεύει στη δημιουργία επιπλέον 30, μέσα στο επόμενο έτος, σε γειτονιές που δεν διαθέτουν σημείο πώλησης των προϊόντων ΘΕΣγάλα.

Η διαδικασία εύρεσης νέων συνεργατών αφορά τόσο στα υπάρχοντα καταστήματα, όσο και σε πρόσθετες χαρτογραφημένες από τον Συνεταιρισμό περιοχές, με στόχο την κάλυψη της συνεχούς αυξανόμενης ζήτησης για τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΘΕΣγάλα, η κατανάλωση των οποίων ξεπερνά καθημερινά τους 40 τόνους.

Το πλάνο ανάπτυξης των καταστημάτων, είτε πρόκειται για τα ήδη υπάρχοντα είτε για τα νέα, προβλέπει και τη μετατροπή των σημείων πώλησης σε γωνιές Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών με καθημερινά είδη διατροφής, αναγκαία σε κάθε νοικοκυριό.  Ελληνικά προϊόντα, με σφραγίδα την εγγύηση ποιότητας του ΘΕΣγάλα και τις εξαιρετικά ανταγωνιστικές τους τιμές. Τα γαλακτοκομικά, αλλά και τα υπόλοιπα προϊόντα στα καταστήματα, θα διατίθενται αποκλειστικά από το Συνεταιρισμό, ο οποίος παράλληλα επεκτείνει το εξελιγμένο σύστημα ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας που διαθέτει και στα νέα καταστήματα. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα διανομής όλων των προϊόντων κατ’ οίκον μέσω της υπηρεσίας «Tο θες σπίτι σου» με παραγγελίες είτε τηλεφωνικές, σε πενταψήφιο αριθμό, είτε ηλεκτρονικές στο νέο ΘΕΣγάλα e-shop. Όλο το σύστημα παραγγελιών θα είναι κεντρικά διαχειριζόμενο από τον ΘΕΣγάλα.

Η διαδικασία επιλογής νέων συνεργατών έχει ήδη ξεκινήσει, με εκδήλωση ενδιαφέροντος στην ιστοσελίδα http://www.thesgala.gr/franchise.html.

Το εγχείρημα αποσκοπεί στην ενίσχυση των υπαρχόντων καταστημάτων και την μετεξέλιξη του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα ως μια ‘ομπρέλα’ για διανομή προϊόντων Συνεταιρισμών και Ελλήνων παραγωγών, μέσω του δικτύου καταστημάτων του.  Η ανάπτυξη συνεργασιών μέσω franchise θα επιτρέψει παράλληλα στον ΘΕΣγάλα την χρηματοδότηση των επενδύσεων του καθώς και την ανάπτυξη νέων κωδικών γαλακτοκομικών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ΘΕΣγάλα, κ. Θανάσης Βακάλης, σημείωσε σχετικά: ‘από την ίδρυσή μας έχουμε καταφέρει να είμαστε συνώνυμο της καινοτομίας. Καινοτομούμε ξανά, αυτή τη φορά στην μεθοδολογία ανάπτυξης των καταστημάτων μας. Η δημιουργία συνεργασιών μέσω franchise μας επιτρέπει να αξιοποιήσουμε την επιτυχία μας για τη διανομή και άλλων προϊόντων απευθείας από τους Έλληνες παραγωγούς στον καταναλωτή, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της εγχώριας παραγωγής και στην ανάπτυξη συνεργειών με τις τοπικές κοινωνίες. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η διασφάλιση της ποιότητας ΘΕΣγάλα, που αποτελεί τον βασικό παράγοντα της επιτυχίας μας μέχρι σήμερα, κάτι το οποίο αποτυπώνεται πλήρως στο μοντέλο συνεργασίας που έχουμε δημιουργήσει’.

Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα, ιδρύθηκε το 2011 από παραγωγούς αγελαδινού γάλακτος της Θεσσαλίας και της Μακεδονίας. Θεωρείται το επιτυχημένο μοντέλο ενός σύγχρονου Συνεταιρισμού στην Ελλάδα, που με την καινοτομία των αυτόματων πωλητών, κατάφερε να διαθέτει καθημερινά, απευθείας στους καταναλωτές, το φρέσκο γάλα που παράγεται στις φάρμες του σε λιγότερο από 24 ώρες από την παραγωγή του. Σήμερα ο Συνεταιρισμός διαθέτει μέσω των αυτόματων πωλητών γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων περίπου το 35% της συνολικής παραγωγής των μελών του.

Μπείτε στην κλήρωση του ΘΕΣγάλα και κερδίστε το γάλα της χρονιάς

Πάρτε μέρος στη μεγάλη κλήρωση του ΘΕΣγάλα και κερδίστε το γάλα μιας ολόκληρης χρονιάς!
Ο Συνεταιρισμός ΘΕΣγάλα διοργανώνει μεγάλη κλήρωση στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας γάλακτος και δίνει τη δυνατότητα στους τυχερούς να κερδίσουν εντελώς δωρεάν το γάλα μιας χρονιάς, αλλά και γαλακτοκομικά προϊόντα που αγαπήθηκαν από τους καταναλωτές.

Μπείτε στη σελίδα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα στο Facebook ή το Instagram (https://www.facebook.com/thesgala/ ή στο Instagram page «thesgalapies»), κάντε like ή follow αντίστοιχα και ανεβάστε μια φωτογραφία με υψωμένο ένα προιόν ΘΕΣγάλα και με hashtag #thesgalamilkday από οπουδήποτε βρίσκεστε: Από το σπίτι, το γραφείο, το δρόμο ή ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα.

Η κλήρωση θα γίνει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ο πρώτος τυχερός θα κερδίσει το γάλα της χρονιάς, ενώ άλλοι τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα καλάθι προϊόντων του ΘΕΣγάλα.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  1. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός με την επωνυμία «Συνεταιρισμός- Ο.Π Αγελαδοτρόφων Γαλακτοπαραγωγής Θεσσαλίας και Πιερίας» με δ.τ «ΘΕΣγάλα – Πιες» με έδρα τη Λάρισα, είναι ο διοργανωτής του διαγωνισμού (εφεξής ο Διοργανωτής) με την ονομασία «#thesgalamilkday» (εφεξής ο Διαγωνισμός).
  2. Ονομασία Διαγωνισμού: Διαγωνισμός «#thesgalamilkday»

Περιγραφή – Δώρο:  1 νικητής θα κερδίσει το φρέσκο γάλα της οικογένειάς του για 1 χρόνο καθώς και άλλοι 4 τυχεροί θα κερδίσουν ένα καλάθι προϊόντων «ΘΕΣγάλα»!!! H ποσότητα γάλακτος που θα κερδίσει ο πρώτος νικητής υπολογίζεται στη βάση της συνιστώμενης ημερήσιας κατανάλωσης φρέσκου γάλακτος για έναν ενήλικα (250ml). Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού η οικογένεια υπολογίζεται ότι απαρτίζεται από 4 άτομα (2 ενήλικες και 2 παιδιά). Άρα το δώρο αφορά σε 1 λίτρο γάλα ανά ημέρα (365 λίτρα το χρόνο). Στον πρώτο νικητή θα δοθούν Προ-πληρωμένες κάρτες με το αντίστοιχο σε γάλα ποσό με τους ισχύοντες όρους τιμολογιακής πολιτικής του Συνεταιρισμού. Τις κάρτες αυτές θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα  του Συνεταιρισμού αυτοί επιλέξουν (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα).

 

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό δεν έχουν όσοι είναι εργαζόμενοι καθώς και πρόσωπα α’ βαθμού συγγένειας αυτών, του Διοργανωτή, όπως και οποιοσδήποτε άλλος συνδέεται με οποιοδήποτε τρόπο ή μετέχει στη δημιουργία και διοργάνωση του Διαγωνισμού. Στην περίπτωση που οι νικητές του Διαγωνισμού εμπίπτουν στις άνωθεν κατηγορίες, θα εκπίπτουν του δικαιώματος και η συμμετοχή τους θα κρίνεται άκυρη.
  2. Δεν καταβάλλεται οποιοδήποτε αντίτιμο για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
  3. Το μέσο διεξαγωγής του Διαγωνισμού και οι οδηγίες που το διέπουν προβάλλονταιμέσω του παρακάτω συνδέσμου: http://news.thesgala.gr/?p=581
  4. Καταληκτική ημερομηνία του Διαγωνισμού ορίζεται η6ηΙουνίου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Το πέρας της αναγραφόμενης ημερομηνίας, σημαίνει και την ολοκλήρωση  του Διαγωνισμού. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η Τρίτη 30 Μαΐου 2017 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
  5. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό μπορούν να μπουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση της σελίδας https://www.facebook.com/thesgala/ ή στο Instagram page «thesgalapies», να κάνουν like ή follow αντίστοιχα και να ανεβάσουν μια φωτογραφία με υψωμένο ένα προιόν ΘΕΣγάλα και με hashtag #thesgalamilkday από οπουδήποτε βρίσκονται, όπως στο σπίτι, στο γραφείο, στο δρόμο ή σε ένα κατάστημα ΘΕΣγάλα.
  6. Οι όροι του Διαγωνισμού καθώς και πληροφορίες που αφορούν στα δώρα των νικητών αναγράφονται με κάθε σχετική λεπτομέρεια στον ακόλουθο ιστότοπο: www.thesgala.gr
  7. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη για το αν ο πρώτος νικητής καταναλώσει το διαθέσιμο ποσό νωρίτερα από τη διάρκεια του ενός (1) χρόνου, ή αν το καταναλώσει σε άλλα προϊόντα του Διοργανωτή και όχι στο φρέσκο γάλα. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη αν ο πρώτος νικητής του διαγωνισμού χάσει ή καταστρέψει την προ-πληρωμένη κάρτα. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας της προ-πληρωμένης κάρτας ισχύει η πολιτική του Διοργανωτή που εφαρμόζεται σε αντίστοιχες περιπτώσεις καταναλωτών.

 

  1. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα οριστικής λύσης και τροποποίησης του Διαγωνισμού καθώς και των όρων και των προϋποθέσεων αυτού χωρίς καμία προειδοποίηση, σε περίπτωση καταστροφής, πολέμου, πολιτικής ή στρατιωτικής αναταραχής, οποιασδήποτε υφιστάμενης ή ενδεχόμενης παραβίασης οποιασδήποτε νομοθεσίας ή κανονισμού ή οποιασδήποτε άλλης περίστασης πέρα από τον έλεγχο του Διοργανωτή. Οι συμμετέχοντες πρόκειται να ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή όσο το δυνατόν συντομότερα για οποιαδήποτε αλλαγή προκύψει στους όρους του Διαγωνισμού. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει ή να διαγράψει οποιαδήποτε πληροφορία (π.χ εικόνες, σχόλια) έχει σκοπό να δυσφημίσει ή να προσβάλει το Διαγωνισμό. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται στην περίπτωση που για οποιοδήποτε τεχνικό λόγο είναι προσωρινώς αδύνατη η συμμετοχή στον διαγωνισμό. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη του Διοργανωτή θα περιορίζεται σε πράξεις ή παραλείψεις από δόλο ή βαρεία αμέλεια και σε καμία περίπτωση δε θα εκτείνεται σε πράξεις που οφείλονται σε ελαφρά αμέλεια, τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας.
  2. Ο Διοργανωτής δεν ευθύνεται για ανακριβείς πληροφορίες του δώρου που παρέχονται στους συμμετέχοντες εφόσον προέρχονται από τρίτα πρόσωπα που σχετίζονται με αυτό το Διαγωνισμό.
  3. Τα δώρα είναι προσωπικά και οι νικητές του Διαγωνισμού δεν έχουν το δικαίωμα μεταβίβασης αυτών ή ανταλλαγής τους με χρήματα. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει το δώρο με οποιαδήποτε άλλης παρόμοιας αξίας προϊόν χωρίς καμία προειδοποίηση.
  4. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης που θα πραγματοποιηθεί τη Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 13:00 στα κεντρικά γραφεία του συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα – Πιες» της Λάρισας,στην οδό Σαμουλίδου 5, Λάρισα .Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν με μήνυμα σε διάστημα εντός 5 ημερών από την ολοκλήρωσή του. Αν ο Διοργανωτής δεν καταφέρει να έρθει σε επαφή με τους νικητές- εξαιτίας αδυναμίας ή κωλύματος επικοινωνίας των νικητών, ή αν οι νικητές δεν διεκδικήσουν το δώρο εντός 30 ημερών από την ειδοποίηση που θα λάβουν, ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αποσύρει το δώρο και να επιλέξει να αντικαταστήσει τον νικητή με τον αμέσως επόμενο συμμετέχοντα με τους περισσότερους πόντους.
  5. Ο Διοργανωτής θα ειδοποιήσει τους νικητές για τον τρόπο και το χρόνο παραλαβής του δώρου με μήνυμα μέσω της προσωπικής σελίδας τους στο facebook ή στο instagram.
  6. Η απόφαση του Διοργανωτή για όλα τα θέματα που άπτονται του Διαγωνισμού είναι οριστική και αμετάκλητη.
  7. Μετά την εκπνοή της Διάρκειας του Διαγωνισμού και τη διανομή των Δώρων κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση του Διοργανωτή παύει να υφίσταται. Ο Διοργανωτής δεν θα υπέχει ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Συμμετεχόντων. Οι συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά του Διοργανωτή.
  8. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό υποδηλώνει τη σύμφωνη γνώμη των συμμετεχόντων, η οποία και δεσμεύεται από τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.
  9. Ο Διαγωνισμός και οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις εκπροσωπούνται και συμπληρώνονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Οποιαδήποτε διαφωνία και διαφορά προκύψει σχετικά με αυτόν, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων της Αθήνας.
  10. Η παροχή των προσωπικών στοιχείων των συμμετεχόντων αποτελεί ρητή αποδοχή για την επεξεργασία τους και τη δημοσίευσή τους στο πλαίσιο του διαγωνισμού και για τους σκοπούς του. Οι συμμετέχοντες δίνουν στον Διοργανωτή το δικαίωμα, σε περίπτωση που συμμετάσχουν και κερδίσουν δώρα, δημοσίευσης του ονόματός τους, για διαφημιστικούς σκοπούς σε παρουσιάσεις ή σε οποιοδήποτε μέσο (συμπεριλαμβανομένου του διαδικτύου και των κοινωνικών δικτύων) και με οποιοδήποτε τρόπο, χωρίς άλλη αμοιβή εκτός από αυτή του δώρου του Διαγωνισμού.
  11. Με τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό ο κάθε συμμετέχων συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία χρησιμοποιηθούν από τον Διοργανωτή, μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από τον Διοργανωτή σύμφωνα τις διατάξεις του ν.2472/1997 όπως ισχύει, του ν. 3471/2006 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την «προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του διαγωνισμού (ήτοι για την επαλήθευση των στοιχείων των νικητών, τη διανομή των δώρων σε αυτούς κλπ) ή για ενημέρωσή τους (τυχόν αποστολή ενημερωτικού-διαφημιστικού υλικού έχει συμφωνηθεί από τον συμμετέχοντα κλπ).
  12. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο (internet) με δικά τους τεχνικά μέσα. Ο Διοργανωτής δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη εάν για λόγους πέρα από τον έλεγχό του ή για λόγους ανωτέρας βίας (ενδεικτικά, προβλήματα ή τεχνικές δυσλειτουργίες online συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, server ή provider, εξαρτημάτων υπολογιστών, λογισμικού, μη λήψη δεδομένων λόγω τεχνικών προβλημάτων ή συμφόρησης στο διαδίκτυο ή σε οποιοδήποτε διαδικτυακό τόπο ή λόγω συνδυασμού αυτών των γεγονότων, διακοπή σύνδεσης με το διαδίκτυο, καθώς και προσβολή από ιούς υπολογιστών, κακόβουλες ή παράνομες ενέργειες ή επεμβάσεις τρίτων, απατηλές ενέργειες) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή των καταχωρήσεων ή των πόντων των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό.
  13. Αν διαπιστωθεί ότι οποιοσδήποτε συμμετέχων ή χρήστης των ανωτέρω διαδικτυακών τόπων και ιστοσελίδων παραβιάζει ή υπάρχουν υπόνοιες ότι επιχειρεί να παραβιάσει το δίκτυο, σύστημα ή λογισμικό αυτών, η συμμετοχή του στον διαγωνισμό ακυρώνεται πάραυτα και ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να αναφέρει το ζήτημα στις αρμόδιες αρχές. Ο Διοργανωτής δεν φέρει καμία ευθύνη ποινική ή αστική προς τους συμμετέχοντες, για οποιαδήποτε βλάβη ήθελε προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με το διαγωνισμό.
  14. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων.
  15. Ο παρών Διαγωνισμός σε καμία περίπτωση δεν χορηγείται, διοργανώνεται, εγκρίνεται ή σχετίζεται με το Facebook. Οι πληροφορίες του συμμετέχοντα στο Διαγωνισμό παρέχονται αποκλειστικά και μόνο στον Διοργανωτή και σε κανένα άλλο φορέα.

 

Επίσκεψη στη φάρμα για τους μαθητές του 26ου Δημοτικού Σχολείου

Επίσκεψη σε μια από τις φάρμες του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα πραγματοποίησαν πρόσφατα οι μαθητές του 26 Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, προκειμένου να δουν από κοντά την παραγωγική διαδικασία, αλλά και να γνωρίσουν τον κύκλο ζωής της αγελάδας και τη φροντίδα που παρέχουν οι παραγωγοί στις φάρμες τους.

Οι μαθητές της Γ’ τάξης παρακολούθησαν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για το γάλα, τη θρεπτική του αξία, αλλά και τα στάδια της παραγωγής του, από το άρμεγμα μέχρι το ποτήρι. Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος παρακολούθησαν ενημερωτική ομιλία στο σχολείο, ενώ επισκέφθηκαν και τη φάρμα του Συνεταιρισμού ΘΕΣγάλα.